Helga Warmels

Helga Warmels

http://www.helgazonderafval.nl

In oktober 2014 ging schrijver en journalist Helga Warmels zero waste. Sindsdien probeert ze de hoeveelheid afval binnen haar huishouden stukje bij beetje terug te dringen. Op deze website schrijft zij over haar ervaringen, publiceert ze interviews en recepten en daagt ze iedereen uit óók zero waste te gaan.

Mijn recepten
Tijd
Beoordeling
Soepstengels Category: Brood
Cuisine: Frans, Italian
Method: Oven
1 hr 30 mins
Zongedroogde tomaten Method: Oven
2 hrs 40 mins
Pesto Category: Sauzen
Cuisine: Italian
20 mins
Flapjacks Category: Cookies
Cuisine: Engels
Method: Baking
30 mins
Kleine quiches Category: Quiche
Cuisine: Hollands
Method: Oven
1 hr 40 mins
Rijstkoekjes Method: Frying
25 mins
Wraps Category: Brood
Cuisine: Mexican
Method: Baking
50 mins
Wat-je-maar-wiltkoekjes Category: Cookies
Cuisine: Hollands
Method: Baking
1 hr
Schuimpjes Category: Snoep
Cuisine: Hollands
Method: Oven
2 hrs 10 mins
Curd van citrusvruchten Category: Broodbeleg
Cuisine: Engels
Method: Au bain-marie
25 mins
Heerlijke patat Cuisine: Hollands
Method: Frituren
40 mins
Mayonaise Category: Sauzen
Cuisine: Frans
15 mins
My Reviews
Wraps Review Posted on 22 April 2017

Volgens mij kan dat prima. Ik sta er versteld van hoeveel je kunt invriezen. Tegenwoordig vries ik ook weleens restjes macaroni in bijvoorbeeld.

Kleine quiches Review Posted on 16 June 2016

Een halfuur, Erika.

Soepstengels Review Posted on 10 October 2015

In een zakje zit 7 gram gist, Conny.
Waar koop jij die grote verpakking? Met een grote verpakking heb je uiteindelijk minder afval dan met allemaal kleine verpakkingen.

Soepstengels Review Posted on 27 August 2015

Bloem kan ik zonder verpakking kopen, Edo, vandaar dat ik dan kies voor gewoon bloem.

Curd van citrusvruchten Review Posted on 12 April 2015

Weet je wat ook lekker is? Een deukje maken in het midden van het koekjesbeslag (ik doe dat altijd met de achterkant van de vijzelstamper) en daar dan wat lemoncurd in doen. Kwastje met ei erover en hup de oven in.

Wat-je-maar-wiltkoekjes Review Posted on 7 April 2015

Ja, dit zijn ze. Lekker, hè. En je kunt ze dus zelf ook heel makkelijk maken.

Heerlijke patat Review Posted on 15 February 2015

Probeer het eens door ze op herbruikbaar bakpapier te leggen, Esther, en ze te besprenkelen met olijfolie. Na 20 minuten in de oven omscheppen (200 graden) en dan zouden ze na nog een kwartiertje klaar moeten zijn. Maar ik heb dit zelf nu nog niet uitgeprobeerd. (Ga ik dus wel doen binnenkort.)

No favorites found.